گزاره

نسخه‌ي كامل: نغمه‏ها ، ترانه‏ها و خاطره‏ها ( 3 )
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
.

« نغمه‏ها ، ترانه‏ها و خاطره‏ها »
« قسمت سوم »

دوستان گرامی !
نغمه ها و ترانه ها از اعماق روح انسانها برخاسته و سر بر آورده اند
و اغلب ظریف ترین، زیباترین و شاعرانه ترین توصیفات عاشقانه را در دل خود نهفته دارند.

شاید برای شما هم پیش آمده است که بنا به وضعیت و شرایط خاص روحی تان
از شنیدن آهنگ ، تصنیف و یا ترانه ای منقلب شده اید
و خاطره ای پایدار از آن در ذهن و فکرتان به یادگار مانده است.

خواهش می کنم اشعار ِ تصنیف ها و ترانه هائی را که بدانها دسترسی دارید، در اینجا قرار دهید
و از خاطرات خودتان بنویسید تا یاد سالهای گذشته را دوباره زنده کنیم.

در صورت امکان نام آهنگساز ، شاعر ، ترانه سرا و خواننده را ذکر نمائید.

شاد و شادکام باشید. Flower

پاکدل
.
(۱-دي-۸۷ ۰۳:۳۳ صبح)Antoine Doinel نوشته : [ -> ]دریا دادور

[تصوير: Darya_Dadvar.jpg]

دختر شیرازی

ماه پیشانو

این بار صدای دادور را نه از گوشی ِ موبایل که از اسپیکر ِ کامپیوتر شنیدن، تشکر لازم مان کرد. prays
(۳۰-آذر-۸۷ ۱۲:۱۶ عصر)صبا نوشته : [ -> ]j.j جان
از لطفت ممنونم.
در راستای اینکه اینجانب بعنوان یک پیرمرد قصد دارم که سبک های جدید را هر طوری شده وارد این نغمه ها بکنم و در این راه به یاری شما عزیزان نیاز دارم و نیز در راستای مبارزه با استکبار جهانی دیگر پیرمردها که فقط و فقط با ساز و آواز و تصنیف به سمت فضا می روند اینجانب از شما و کلیه شباب اهل گزاره خواهشمندم که وارد گود شوید و بطور مثال شما همین آلبومهای کیوسک را همینجا برای استماع علاقمندان آپلود بفرمایید.
بزرگوار در اسرع وقت به اين امر اهتمام خواهم ورزيد Flower
» خواننده : گروه کیوسک
» آلبوم : عشق سرعت
» آهنگ : عشق سرعت
عشق سرعت Lyrics
قدرت عشق یا عشق قدرت ، مدرنیته یا سنت

تو محور شرارت، ژیان و عشق سرعت

مسکن رنج و درد، به صورت قرص و گرد

شام و ناهار نداری، جاش می خوریم کیک زرد!

انتخابای تستی، ازدواجای قسطی

دوزار ته گنجه بود، فرستادیم فلسطین!

موفقیت تضمینی، موزیک زیرزمینی

دکتر قلب نمی خوایم، جراح فک و بینی

غیرت سیب زمینی، توسعه سبک چینی

دموکراسی دینی...

پیتزای قورمه سبزی!

بچه های پاپتی، چلوکباب ساعتی

قاچاق زن به دوبی، آادمای غیرتی

خون با اسانس اچ آی وی، آنفلونزای مرغی

یکی از وبا می میره، یکی جنون گاوی

ذخیره های ارزی، تحرکات مرزی

هیچی دیگه نداریم، اعتبارات قرضی!

اقتصاد تضمینی ، مرخصی تشویقی

سینمای فلسفی، موسیقی تلفیقی

عاشقای قزوینی، توسعه سبک چینی

دموکراسی دینی...های های

پیتزای قورمه سبزی!

دیزی توی کافی شاپ، مدیتیشن به قصد رختخواب

نذری می دن افطاری، زرشک پلو با کچاب!

دنیاهای مجازی، دانشگاه شهربازی

قهرمانای ملی، پروینن و حجازی!

داروهای تقلبی، معتادای تفننی

مد لباس ملی، صنایع تسننی

آموزش از راه دور، فروش سوال کنکور

نزول سود بانکی، یا انتخاب یا که زور

غیرت سیب زمینی، توسعه سبک چینی

دموکراسی دینی...

پیتزای قورمه سبزی!

پل شیخ فضل الله از رو ستارخان رد می شه

از اينجا گوش كنيد
» خواننده : گروه کیوسک
» آلبوم : عشق سرعت
» آهنگ : بی تربیت

بی تربیت Lyrics
میگی از جنگ و کشاکش
میگی از حریق نفتکش
مجری اخبار و گزارش
یه آدم دروغگوی ...

یه برنامه واسه جوونی
روزاتون سبز و آسمونی
قدر میکروفنو می‌دونی
اشوه نیا آی بچه ...

ارتباط مستقیم و زنده
بین یه شهر و چند تا ده
مجری جنگ خانواده
جیغ نزن اینقدر زنیکه‌ی ...
استقفرلا

از زیر چشم همدیگه رو می‌پاییدن
چیزای رئیساشونو می‌مالیدن
با صداشون روحمونو ساییدن
با دروغاشون اعصابمونو ...
آقا اینجا خانواده نشسته

دکورای جلف و پر از گل
گلای گلایل و سنبل
کلاغ با ادای بلبل
اینا رو از کجا گیر آوردن یه مشتی ...

همه برنامه‌ها پر غصه
مصاحبه با آدمای چرک و نشسته
فکر می‌کنه خیلی کاردرسته
خجالت نمیکشه مرتیکه‌ی ...
لااله ‌للا

کتهای قهوه‌ای خنده‌های لوس
مجری‌های بی‌معنی و چاپلوس
میگه همه دزدن بقیه جاسوس
لعنت به هر چی آدم ...
صلوات بفرست آقا

از اينجا گوش كنيد
با عرض معذرت از دوستان فكر كنم همين دوتا كافي باشه چون ديدم طراوت و سنگيني اين تاپيك با متن هاي خونده شده توسط اين گروه خشك و خالي ميشه از ادامه گذاشتن هزليات صرفه نظر مي كنم Flower
استامينوفن ویژه امیر.

[تصوير: acetaminophen_GI939.jpg]
اينا قرص نغمه هست Funny
(۲-دي-۸۷ ۱۰:۵۰ صبح)j.j نوشته : [ -> ]از اينجا گوش كنيد
با عرض معذرت از دوستان فكر كنم همين دوتا كافي باشه چون ديدم طراوت و سنگيني اين تاپيك با متن هاي خونده شده توسط اين گروه خشك و خالي ميشه از ادامه گذاشتن هزليات صرفه نظر مي كنم Flower

امیر آقا
خدا وکیلی چطوری از این جوانانی که در ابتدا با چنین اشتیاقی جلو میان زهر چشم می گیری که خودشون به این نتیجه می رسن که کافیه دیگه!
جذبه!
اقتدار!

-------
جی جی جان
بنده با این چشمان ته استکانیم هزلی ندیدم. شمام کوتاه بیا. به حرف این امیر گوش نکن. خودم هواتو دارم!!
از جناب شجریان آلبوم اجرای زنده ای در دسترس هست ظاهرا بنام آذرخش که همان دود عود خودمان است. تصنیف دود و عود را از اینجا می توانید دریافت کنید.
این انیمیشن بسیار بسیار زیبا و جذاب را هر کس داونلود نکند ضرر کرده اساسی.

دل هوس سبزه و صحرا ندارد!
شهرام ناظری
(۳۰-آذر-۸۷ ۱۱:۰۳ عصر)پاکدل نوشته : [ -> ]
(۳۰-آذر-۸۷ ۱۲:۱۶ عصر)صبا نوشته : [ -> ]...
در راستای اینکه اینجانب بعنوان یک پیرمرد قصد دارم که سبک های جدید را هر طوری شده وارد این نغمه ها بکنم و در این راه به یاری شما عزیزان نیاز دارم و نیز در راستای مبارزه با استکبار جهانی دیگر پیرمردها که فقط و فقط با ساز و آواز و تصنیف به سمت فضا می روند اینجانب از شما و کلیه شباب اهل گزاره خواهشمندم که وارد گود شوید
...
.
صبا جان !
مثل یک کاربر امروزی وب دویی ، موسیقی گوش کنید !

smile

پاکدل جان
آن بالا را قرمز کرده بودی ما هم به فرمایش رفتیم وب دویی بشویم دیدم آخرش این قرمز به آن آبی نمی چسبد.
خودت بچسبان و به من بگو چرا؟
آخ کی نه بتر موقام موسیقی سی گولوم ایستر
کسی میدونه از کجا میتونم دانلود کنم؟
[تصوير: rashid3.jpg]
رشید بهبود اف - کوچه لره سو سپ میشم

صوتی - تصویری

کوچه لره سو سپ میشم
یار گلنده توز اولماسون
هله گلسین هله گتسین
آرالیخدا سوز اولماسون
ساما وارا اوت سالمیشام
ایستکنه قند سالمیشام
یاریم گدیپ تک گالمیشام
نه عزیز دیر یارین جانی
نه شیرین دیر یارین جانی
کوچه لره سو سپ میشم یار گلنده توز اولماسون
هله گلسین هله گتسین آرامیزدا سوز اولماسون.

کوچه را آب و جارو کرده ام
تا وقتی یارم می آید گرد و خاک نباشد
طوری بیاید و برود
که هیچ حرف و حدیثی در میان نماند.
سماور را آتش کرده ام.
قند در استکان انداخته ام.
یارم رفته و من تنها مانده ام
چه قدر خاطر یار عزیز است.
چه قدر خاطر یار شیرین است.
کوچه را آب و جارو کرده ام
تا وقتی یارم می آید گرد و خاک نباشد
طوری بیاید و برود
که هیچ بگو مگو یی میان ما در نگیرد.

پ.ن: ترانه و اطلاعات بیشتر
جناب ميكادو
تشكر فراوان به خاطر ترانه فوقFlower
چقدر من اينو دوست دارم...Rooleye

نه عزیز دیر یارین جانی
نه شیرین دیر یارین جانی
کوچه لره سو سپ میشم یار گلنده توز اولماسون
هله گلسین هله گتسین آرامیزدا سوز اولماسون.

شما هم بله؟؟منظورم اينه كه ياشاسين آذربايجان؟؟؟
(۲-بهمن-۸۷ ۰۶:۵۸ عصر)mikado نوشته : [ -> ]رشید بهبود اف - کوچه لره سو سپ میشم

ترانه ی بسیار بسیار زیبایی است. درود بر سلیقه تان. Give flowers
سلام، فکر می کنم همه خوانندگان آواز سنتی ایران قابل احترام باشند و نباید به راحتی راجع به بزرگان این عرصه اظهار نظر نمود. البته اینکه کسی صدای خاصی را بپسندد هیچ ایرادی ندارد و اصولا همین تنوع سلیقه هاست که باعث رشد و تعالی و زیبایی می شود. موسیقی سنتی ما آنقدر آسان بدست نیامده که بخواهیم مردان بزرگ آن را اینگونه ببینیم. عزیزی که با خواندن یک هنرمند خنده اش می گیرد احتمالا از سختی کار اطلاعی ندارد. خواهش می کنم زندگی نامه واقعی هنرمندان را مطالعه کنید. مثلا استاد شجریان سالها با نام سیاوش آواز می خوانده است. اصولا قرآن و برنامه های مذهبی اجرا می کرده است. استاد ایرج یک ارتشی بوده و نام اصلی ایشان حسین است. مرحوم اقبال آذر، تاج، ... تعزیه خوانی نیز می کرده اند. باید همه این صداها را شنید توجه کرد و بعد قضاوت کرد. همایون شجریان از موهبت پدری برخوردار است که تمامی زیر و بم آواز ایرانی را از استادان بزرگی مثل مهرتاش، دادبه، عبادی....فراگرفته و با بزرگانی مثل استادان لطفی، شهناز، بهاری، صارمی، رجبی، معروفی، مشکاتیان، علیزاده...هم عصر بوده است. پس باید تلاش کند که بهترین باشد که راه دشواری در پیش دارد. آقای قربانی کارها خوبی با استاد فخرالدینی دارد که بسیار ارزشمند است. آقای عقیلی نیز هنرمند جوانی هستند که رشد بسیار خوبی داشته اند. در حال حاضر آقای معتمدی نیز با وجود سن بسیار کم با بهره مندی از وجود استاد لطفی بسیار خوب می خوانند. آقای شجریان بارها گفته که شاگردان ایشان باید خودشان باشند که انشاالله در آینده اینطور شود.
از عزیزی که چنین نظری دارند دعوت می کنم یکروز در یک جلسه تمرین آواز تشریف بیاورند تا کمی با کار موسیقی سنتی آشنا شوند. در صورت رضایت لطفا به Jalal.shirazi@gmail.com یک پیام بفرستید. با تشکر
(۲۷-شهريور-۸۷ ۱۲:۴۸ عصر)Amir نوشته : [ -> ]در میان نسل تازه‌ی خوانندگان، همایون شجریان در زمینه‌ی آواز، بی‌شک بسیار برتر از هم‌نسلانش است. قربانی که لحن و صدایش اصلاً به درد آواز نمی‌خورد. عقیلی هم وقتی آواز می‌خواند، من یکی که خنده‌ام می‌گیرد. نوربخش و سرلک و دیگران هم در این وادی به جایی نخواهند رسید. البته گاهی تصنیف‌های خوبی می‌خوانند، اما آواز نه، ابداً. در این میان، همایون یک غنیمت است. هرچند هنوز یک ساز و آواز کامل و بی‌نقص از او نشنیده‌ام و هنوز فرسنگ‌ها با پدرش فاصله دارد (قابل توجه بعضی از دوستان!)، اما تردیدی نیست که بسیار خوب می‌خواند و فرصت زیادی برای پیشرفت دارد و امید موسیقی ایرانی هم اوست.

کنسرت او هم قابل قبول بود. گروه‌نوازی دستان با پختگی و هماهنگی (و مهارت کم‌نظیر پژمان حدادی)، آهنگسازی پرشور و دلنشین فرج‌پوری و متبسم و اجرای کم‌نقص همایون. هرچند ساز و آواز چندانی در برنامه گنجانده نشده بود و همان‌ها را هم چندان عالی نخواند. اما در کل می‌توان عبارت "همایون جان از دستتان رفت" را برای این اجرا به کار برد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
قصد داشتم چند قطعه‌ای از کنسرت را آپلود کنم، اما گویا قرار بوده در این چند روزه آلبوم رسمی آن منتشر شود. شده یا نشده، نمی‌دانم.
یکی از ترانه های کنسرت دوماه پیش مسعود امیرسپهر رو کات کردم
خیلی قشنگ اجرا میکنه

سویله یین یارا منده ن
اوخ سنه ن، یارا منده ن
گل بیر چیخاخ یاغیشا
سءل سنه ن سارا منده ن
عشقین هرزادی شیرین
درد آجی، دادی شیرین
فرهاد هاردا جان قویار؟
گورسه هاردادی شیرین
عاشیق سنه ن های گلسین
های گلسین هارای گلسین
هرگون سسن گلمه سه
هر هفته هر آی گلسین

دانلود فایل صوتی

دانلود با فرمت 3gp
[تصوير: Aziza2.jpg]
عزیزا مصطفی زاده

عزیزا فرزند واقیف مصطفی زاده ، نوازنده افسانه ای پیانو و آهنگساز Jazz در آذربایجان می باشد. Dizzy Gillespie نوازنده توانای ترمپت Jazz در باره موسیقی واقیف گفته است که موسیقی او از سیاره دیگری آمده است. عزیزا فراگیری ابتدایی موسیقی را نزد پدر آغاز کرد و سپس به تحصیل رسمی موسیقی پرداخت و امروز بعنوان یک پیانیست و خواننده Jazz در آذربایجان و دنیا مطرح می باشد.

پدر و مادر عزیزا نقل می کنند که در ایام نوزادی هرگاه پدر در دستگاه شور موسیقی اجرا می کرد عزیزا – که نوزادی بیش نبود - شروع به گریه کردن میکرد و چنانچه موسیقی شادی در ماهور یا راست می نواخت نوزاد کوچک به خنده در می آمد.

[تصوير: Aziza&-her-father.jpg]
عزیزا در کنار پدرش

او از سن سه سالگی شروع به فراگیری پیانو کرد و در چهارده سالگی اولین کنسرت خود را اجرا کرد. 17 سالگی اولین جایزه رسمی بین المللی را نصیب خود کرد، باور کردنی نبود اما او توانست جایزه بین المللی Thelonius Monk را در میان ده ها نوازنده توانای غربی Jazz نصیب خود کند. او معتقد است که "اگر از استعداد و نعمت هایی که خداوند به انسان داده استفاده نکنیم، گناه انجام دادیم".

پدر و مادر عزیزا بزرگترین عامل موفقیت او در صحنه موسیقی بودند. پدر عزیزا پس از اجرای یک کنسرت در ازبکستان درسال 1979 در سن 39 سالگی بر اثر حمله قلبی در گذشت و دختر 10 ساله اش که چشم امید به یاری پدر در آینده داشت را تنها گذاشت. با وجود این پس از بزرگ شدن عزیزا و ورود او به عرضه های هنر بین المللی بوضوح اثر موسیقی و سبک کاری پدر بر کارهای عزیزا کاملا" مشهود می باشد. پس از مرگ پدر مادرش "الیزا خانم" به تنهایی مسئولیت پرورش اورا بر عهده گرفت و امروز نقش مدیر برنامه های او را بازی میکند.

او همواره در صحبت های خود اشاره میکند که "من هنوز انرژی و راهنمایی های پدر را در کنار خود احساس میکنم، برای من پدر هنوز زنده می باشد و او فقط از این دنیای مادی بیرون رفته است. گاهی اوقات احساس می کنم که روح او اطراف من در حال حرکت است، بخصوص هنگامی که می خواهم کنسرت بدهم، حضور او را حس می کنم، حتی می توانم او را لمس کنم." پس از مرگ پدر او به همراه مادر به آلمان رفت در آنجا به فعالیت های هنری خود ادامه داد و توانست جایزه Phono Academy که بزرگترین جایزه موسیقی در آلمان می باشد را نیز نصیب خود کند.

تاثیر موسیقی باخ و شوپن در کارهای Jazz او کاملا" ملموس می باشد. اولین آلبوم کاری او در سال 1991بنام " Aziza Mustafa Zadeh" به بازار آمد. پس از آن خیلی زود دنیای هنر متوجه صدای زیبا و موسیقی بدیع این هنرمند آذربایجانی شدند. توانایی های او در ترکیب موسیقی آذربایجان با سبکهای کلاسیک و Jazz انکار ناپذیر بود.

Al Di Meola نوازنده توانای گیتار – بخصوص Jazz – در باره عزیزا اینگونه گفته است : "او یک نابغه است، هم بعنوان یک آهنگساز و هم یک خواننده. موسیقی او به مراتب بیشتر از یک موسیقی Jazz معنا دارد، چیزی که من در موسیقی او پیدا میکنم فرهنگ آذربایجان است".

[تصوير: ad25e687-5049-4021-a3dc-8bf2345629cc.jpg]
ببینید یکی از زیبا ترین کارهای تلفیقی او را -> اینجا

منابع : 1 و 2 و 3
(۲۰-بهمن-۸۷ ۰۱:۳۳ صبح)mikado نوشته : [ -> ]
[تصوير: Aziza2.jpg]
عزیزا مصطفی زاده

عزیزا فرزند واقیف مصطفی زاده ، ...]

FlowerFlower

فكر كنيد من تو همين تبريزش كه اصولآ بايد پيدا كردن يك چيزي مثل اين، در بين يك عالم كارهايي كه از باكو به اينجا ميرسه بنظر كار راحتي بياد،(وقتي حتي ميشه اثري از حاجي بيف رو يافت)تو اين چند ساله بجز 2تا Cd چيز ديگه‌اي يافت مي‌نكردم!
جالب(=مسخره)تر وقتي ميشه كه 2سال پيش با ذوق و شوق فراوان ديدم يك شركت وطني يك كاست از عزيزا بيرون داده و فروشنده هم "...كامل كامل بدون حذف..." گويان بيشتر منو ترغيب به خريد كرد...بله...جاي تعجب داره.نكته جالب ولي كجاست؟ اونجا كه تو كل كاست 60 دقيقه‌اي همه چي سرجاشه و تكون نخورده،جز صداي خود عزيزا WwWw
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس اصلي