گزاره

نسخه‌ي كامل: RoCk Lover
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2
سلام بچه های خوب اهل موسیقی مخصوصا موزیک راک
توی این تاپیک میخوام با همکاری شما دوستای اهل این سبک راجع به گروه هایی که راک یا متال کار میکنن بحث کنیم
و اینکه ار اطلاعات هم استفاده کنیم
نیروانا (گروه موسیقی)[size=large]

[تصوير: 220px-NirvanaLogo.svg.png]
اطلاعات هنرمند
اصل/ملیت واشینگتن، امریکا
سبک‌ها آلترنیتیو راک/پاپ
ایندی راک
گرانج
مدت فعالیت ۱۹۸۷ - ۱۹۹۴
وب‌گاه سایت رسمی اینتراسکوپ

سایت رسمی ساب پاپ

نیروانا (به انگلیسی: Nirvana) گروهی بود که (به صورت ناخواسته) باعث شد سبک‌های پانک، پست-پانک و ایندی راک در امریکا بیش از پیش به جریان بیافتند، به گونه‌ای که هیچ گروه دیگری نتوانسته‌بود.[۱] مهم‌ترین دلیل فروش میلیونی نیروانا، توانایی‌اش در آفریدن موسیقی‌ای بود که در عین تندی، بسیار ملودیک و دل‌پذیر باشد. اما از آنجا که گروه به سُلوک ایندی پایبند بود، شهرت و فروش هنگفت ناراضیشان می‌کرد، و علیه آن می‌جنگیدند. این نبرد تا جایی پیش رفت که به بزرگ‌ترین ضد-راک تاریخ مبدل شدند.[۲]

گروه نیروانا در سال ۱۹۸۷ در شهر ابردین ایالت واشینگتن امریکا تشکیل شد، و در سال ۱۹۹۴ با خودکشی رهبر گروه یعنی کِرت کوبین به کار خود خاتمه داد.

اعضا موقتی
دیو گروهل: درام (۱۹۹۰ - ۱۹۹۴)
آرون باکهارد: درام (۱۹۸۷ - ۱۹۸۸)
دیل کراور: درام (۱۹۸۸ - ۱۹۹۰)
دیو فاستر: درام (۱۹۸۸)
چد چنینگ: درام (۱۹۹۸ - ۱۹۹۹)
جیسن اورمن: گیتار (۱۹۸۹)
دن پیترز: درام (۱۹۹۰)
پت اسمیر: گیتار (۱۹۹۳ - ۱۹۹۴)

ژوئن ۱۹۸۹ Bleach
۲۴ سپتامبر ۱۹۹۱ Nevermind
دسامبر ۱۹۹۲ Incesticide
۲۱ سپتامبر ۱۹۹۳ In Utero
۱ نوامبر ۱۹۹۴ MTV Unplugged in New York-live
۱ اکتبر ۱۹۹۶ From the Muddy Banks of the Wishkah-live

[ویرایش] جوایز
You Know You're Right lyricsI will never bother you

[تصوير: 220px-Nirvana_around_1992.jpg]

I will never promise to
I will never follow you
I will never bother you

Never speak a word again
I will crawl away for good

I will move away from here
You wont be afraid of fear
No thought was put in to this
I always knew it would come to this

Things have never been so swell
I have never failed to feel
Pain

You Know your Right

I'm so warm and calm inside
I no longer have to hide
Let’s talk about someone else
Steaming soup against her mouth
Nothing really bothers her
She just wants to love herself

I will move away from here
You wont be afraid of fear
No thought was put into this
I always knew to come like this

Things have never been so swell
I have never failed to feel
Pain

You know Your Right
من رو از مشتری های همیشگی اینجا بدونید Drink
(۱-اسفند-۸۷ ۰۷:۰۳ عصر)NIMA نوشته : [ -> ]من رو از مشتری های همیشگی اینجا بدونید Drink

روووت حساب میکنم !smile
بیوگرافی مارلین منسون
[تصوير: 3d75.jpg?mgocdnJB4DJHgJkI]
Biography

نام کامل: برایان وارنر

لقب: مرلین منسون

تاریخ تولد: 5 جون 1969

محل تولد: کانتون، اوهایو، آمریکا

حرفه: موزیسین

همسر: دیتاوون تیس مدلرز مک گون

پدر: فروشنده مبلمان

مادر: پرستار

مرلين منسون متولد 5 جون سال 1969 است . نام واقعي او برايان وارنر(Brain Warner) است . او در خانواده اي متوسط در كانتون زندگي مي كرد . نكته جالب اينكه او در يك مدرسه مذهبي ( مسيحي) تحصيل مي كرد . او در دهه هشتاد براي موسيقي راك نقد مي نوشت . منسون در سن 18 سالگي به فلوريدا رفت و شروع كرد به نوشتن داستان و شعر و تلاش كرد كه آن ها را منتشر كند . ولي به اين كار ادامه نداد . بعد از آن با شخصي بنام Scott Mitchell ملاقات كرد كه در آن موقع براي گروهي گيتار مي زد زندگي هنري منسون از آن زمان آغاز شد . منسون نامش را از مخلوط كردن دو نام آورده است . نام كوچك او يعني مرلين را از نام بازيگر زن معروفي بنام Marilyn Monroe گرفته و نام كوچكش را از يك رهبر مذهبي نچندان معروف بنام Charles Manson گرفته است . او در وقت هاي آزادش نقاشي مي كند و مي نويسد. همچنين او داراي يك كلكسيون از اعضاي مصنوعي بدن انسان است و به اين كار بسيار علاقه دارد .

نام گروه او كه در سال 1990 درست كرد در ابتدا The spooky kids بود ولي بعدها گروه او بي نام گشت و تنها نام مرلين منسون ذكر مي شود . خانه او در لوس آنجلس است كه يك بار هم از آن بعنوان استوديو براي ضبط آهنگ هايشان استفاده كردند .

به هر حال مرلين اولين آلبوم خود را در سال 94 با نام smells like children ارائه كرد . پس از آن هم آلبوم هاي زيادي ارائه كرده . او در هر آلبوم سبك اثر را و نوازندگان را تغيير مي دهد .

منسون خواننده ايست كه در دهه 90 با ظهور ناگهاني خودش روح تازه اي در كالبد در حال زوال موسيقي راك دميد و با صداي سازهايي كه بيشتر به صداي ارواح شبيه بود سبك تازه اي را به دنياي موسيقي معرفي كردند و بعدا اين سبك مورد تقليد گروههاي زيادي قرار گرفت .

منسون يك خواننده ي antichrist است و داراي فلسفه اي منفي باف است .درباره شعر هاي منسون بايد گفت هميشه در بين اين شعرها با غافلگيري مواجه مي شويم كه انسان را به تفكر مجبور مي كند . همين حالت در ترانه هاي او كاملا مشهود است .

کارهای اولیه گروه در حد ضبط و انتشار چند کاست مستقل و نواختن در کلوب ها و برنامه ها بود.استفاده از جلوه های بصری خاص در این نمایش ها آرایش خاص منسون و فضای گوتیک آثارشان به سرعت گروه را مطرح نمود.
اینم یک سری اطلاعات در مورد خود مرلین منسون، گفتم شاید براتون جالب باشه
دکترای فلسفه داره
دکترای افتخاری موسیقی بهش دادن و در یکی از دانشگاه های آمریکا تدریس می کنه
قبل از اینکه گروه خودشو تشکیل بده، خبرنگار بوده
نقاش هم هست کار آهنگ سازیش عالیه و آهنگ ساز خیلی از فیلمها هم بوده
زن رو فقط برای سکس می خواد و روی تیشرتاش نوشته :
Sex is dead for me

کثیف ترین آدم سال 1996 شناخته شده
چهار عمل جراحی داشتهمیگن استخوانهای بالای ران خودشو در آورده تا .... . البته این حرفو برخی از افراد به شدت تکذیب کرده اندخالکوبیهای زیادی داره که بعضی از اونا که یادم میاد چشم سیب روی هر دو کتف، زنبور قاتل، درخت بد سرشت روی جمجمه (بر روی ساعد دست)، صورتی با تار عنکبوت روی سر (بر روی ساعد دیگر)، دیو یک چشم، صورت شیطان با زیرنویس 666و خیلی چیزای دیگه
به فیلم های زیر علاقه داره
River's Edge, Wild at Heart, Pink Flamingos, Henry: Portrait of a Serial Killer,The Grinch, , Teenage Love Dolls, Desperate Living, Blue Velvet, Twister, Willy Wonka,body Rosemary's

در دو فیلم زیر هم بازی کرده:
Jawbreaker, Bowling For Columbine

به داستان و شعر نوشتن ، خواندن، نقاشي، كلكسيون اعضاي مصنوعي پزشكي،كارتون اسكو بي دو،عروسك، جعبه ي غذا، ميمون، رنگ سياه، فلسفه نيچه، جنگ ستارگان، شكلات، درام، مجالس عرق خوري(آبجو و عرق)، شهرت، حيوانات و مسابقات و قرعه كشي جوايز علاقه دارهاز آهنگهای زیر هم بدش میاد
TITANIC, Backstreet Boys, Fatboy Slim, Jamiroquai

به گروه های
Pixies, The Doors, Deee-lite, Gwar, Freaks w/Beaks, Thrill Kill Cult, Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Black Sabbath, David Bowie, Beatles, Kiss, Iggy Pop
[تصوير: 17fe.jpg?mgocdnJB0vkCs2P6]

[تصوير: bb3b.jpg?mgocdnJBEDphSwb7]

[تصوير: 5d5a.jpg?mgocdnJBDYzuhgFr]
خوب ، فکر کنم از همین الان کلاهمون بره توهم و بحث های همیشگی شروع بشه PaddleFunny

منسون رو به هیــــچ وجه نمیشه یک ستاره حساب کرد و فقط میشه در حد یک موزیسین دسته چندم اون هم نه در سبک گوتیک به حساب آورد .

و نیروانا ،
کرت کوبین رو همیشه دوست داشتم ، اما هیچ وقت در آلترنیتیو راک نتونسته خودش رو نشون بده و بیشتر از اینکه درگیر کارش باشه درگیر ذهن بهم ریختش بوده .

راستی ، گفتی منسون تو یه دانشگاه تدریس می کنه ؟! Wow2 (بعید میدونم !)
و دکترای موسیقی ؟! میشه یه منبع معتبر اگر در دسترس داری بهم معرفی کنی ؟ آخه بعید میدونم آدمی تو این درجه بتونه چنین مدرکی بگیره ... !
Give flowers
تنها آهنگی که از مریلین منسون دوست دارم آهنگ Personal Jesus اش هست که مال خودش نیستFunny چارلز منسون که فامیلی اش رو از اون گرفته به خاطر قتل های متعدد دستگیر و محکوم به اعدام شد (بعداً تصمیم گرفتن کم اش کنن به حبس ابد) منم نشنیدم درس بده ولی بعید هم نمیدونم دکترای موسیقی بهش داده باشن. وقتی شهرت و پول داری مدرک افتخاری گرفتن کاری نداره.

میگم بهاره میشه راجع به اونی که آواتارشو گذاشتی هم بنویسی؟xxGive flowers
(۳-اسفند-۸۷ ۰۲:۱۹ عصر)NIMA نوشته : [ -> ]خوب ، فکر کنم از همین الان کلاهمون بره توهم و بحث های همیشگی شروع بشه PaddleFunny

منسون رو به هیــــچ وجه نمیشه یک ستاره حساب کرد و فقط میشه در حد یک موزیسین دسته چندم اون هم نه در سبک گوتیک به حساب آورد .

و نیروانا ،
کرت کوبین رو همیشه دوست داشتم ، اما هیچ وقت در آلترنیتیو راک نتونسته خودش رو نشون بده و بیشتر از اینکه درگیر کارش باشه درگیر ذهن بهم ریختش بوده .

راستی ، گفتی منسون تو یه دانشگاه تدریس می کنه ؟! Wow2 (بعید میدونم !)
و دکترای موسیقی ؟! میشه یه منبع معتبر اگر در دسترس داری بهم معرفی کنی ؟ آخه بعید میدونم آدمی تو این درجه بتونه چنین مدرکی بگیره ... !
Give flowers

آخ جووون بجث !
من آهنگایه منسون رو واقعا دوست دارم مخصوصا this is the new shit !
به نظر من کارش خوبه !
و در مورد کرت خدابیامرز ! مطمئن باش اگه خود کشی نمیکرد الآن بزرگترین بووود تو سبک خودش !
و اینکه این چیزایی که اینجا مینویسم و از این ور اونور شنیدم . و خودم نمیدونم درسته یا نه .
میخوام بحث کنیم !
(۴-اسفند-۸۷ ۱۰:۲۶ عصر)Phoenix نوشته : [ -> ]تنها آهنگی که از مریلین منسون دوست دارم آهنگ Personal Jesus اش هست که مال خودش نیستFunny چارلز منسون که فامیلی اش رو از اون گرفته به خاطر قتل های متعدد دستگیر و محکوم به اعدام شد (بعداً تصمیم گرفتن کم اش کنن به حبس ابد) منم نشنیدم درس بده ولی بعید هم نمیدونم دکترای موسیقی بهش داده باشن. وقتی شهرت و پول داری مدرک افتخاری گرفتن کاری نداره.

میگم بهاره میشه راجع به اونی که آواتارشو گذاشتی هم بنویسی؟xxGive flowers

حتما در موردش مینویسم
Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, I want to stay in love with my sorrow. Don't want to let it lay me down this time. Drown my will to fly. Here in the darkness I know myself. Can't break free until I let it go. Let me go

WorryWorryWorryWorry
اگر به دنبال معنای لغوی evanescence باشین شاید تو بعضی از دیکچنریها همچین کلمه ای رو پیدا نکنین ولی در لغت evanescence به معنای به تدریج محو شدن هستش.
گروه evanescence نه سال پیش توسط ben moody و amy lee که هم مدرسه ای بودن به طور کاملا اتفاقی تشکیل شد.
amy lee خواننده و آهنگساز21 ساله و ben moody هم گیتاریست و آهنگساز 28 ساله گروه هستن که البته ben moody حدود 1 سال پیش بنا به دلایلی از گروه جدا شد. دیگر اعضای این گروه john lecompt که گیتار میزنه william boyd که بیسیست هستش و rocky gray درامر گروه هستن terry blasmo هم از گروه the cold جایگزین ben moody شد.
زادگاه این گروه هم ارکانزاس و شهر کوچک لیتل راک هستش.
قبل از آلبوم جاودانه fallen چند آلبوم ديگه هم درست شده بود كه public نشدن و فقط حدود 200 كپي از آنها تهيه شد.
در مورد سبك آهنگها هم بايد بگم gothic rock هستش . آلبوم fallen حدود 17 ماه پيش release شد و 43 هفته در top 10 بيلبورد بود .5.3 مليون كپي تو آمريكا و 12 مليون كپي هم در كل دنيا فروش داشت . من خودم 15 ماهه كه دارم 11 تا آهنگ fallen رو گوش ميكنم ولي هنوز هم آهنگهاش برام جذابن و تكراري نشدن
يكي از مهمترين دلايل موفقيت fallen اينه كه 7 سال رو اين آلبوم كار شده به طور مثال آهنگ my immortal مربوط به سال 98 هستش
خصوصيت منحصر به فرد آهنگهاي evanescence كه اونها رو از هر نظر با بقيه آهنگها متمايز ميكنه شعر هاي فوق العاده پر معني و عميق اونهاست . آهنگهايي مثل my immortal و tourniuet و imaginary و ... داراي بالاترين سطح محتوا هستن . به نظر من amy lee و ben moody قبل از اينكه آهنگساز خوبي باشن شاعرهاي قابلي هستن.
در مورد آلبوم fallen همونطور كه گفتم 11 تا آهنگ داره كه آهنگهاي bring me to life,hello,my last breath , taking over me , going under ,haunted رو amy lee نوشته و آهنگهايimaginary , every body’s fool , my immortal ,whisper رو ben moody نوشته كه متن آهنگهاش از آهنگهايي كه amy lee ساخته بهتره آهنگ tourniquet رو هم rocky gray درامر گروه نوشته كه مال گروه سابقش يعني soul embraced هستش كه يك گروه christian metal بوده و اصطلاحا اين آهنگ cover شده (به اجراهاي يك artist از يك artist ديگه ميگن cover )
در سايت http://www.evanescence.com ميتونيد دست نوشته هاي amy lee رو پيدا كنيد.
[تصوير: evanescence_1.jpg]

شايد يكي از دلايلي كه evanescence در ايران خيلي طرفدار نداره اينه كه تا معناي آهنگها رو نفهمي از آهنگاشون خوشت نمياد . يعني نقطه قوت آهنگاشون متن شعرهاشون هستش و نه موسيقي آهنگاشون ولي به محض اينكه متن آهنگاشونو براي خودت ترجمه ميكني ديوونه اين گروه ميشي
در ضمن آلبوم بعديشون هم قراره اوايل سال جديد (ميلادي) به بازار بياد
در مورد amy lee هم بايد بگم دوست پسرش shaun morgan از گروه seether هستش كه آهنگ broken رو هم با هم خوندن.
amy lee به گروه korn خيلي علاقه داره و جديدا آهنگ thoutless اونها رو تو كنسرتهاشون اجرا ميكنن.
ben moody هم كه از band جدا شد براي avril lavigne و jessica simpson چند تا آهنگ ساختش.
حالا ميرسيم به آهنگ bring me to life كه احتمالا همتون شنيدينش:
اين آهنگ sound track فيلم evil dead هم هستش و paul mccoy از گروه stones 12 هم در اون خونده و خيلي راحت evanescence رو به اوج شهرت رسوند هفته ها در صدر چارتها بود و خيليها از جمله من رو جذب اين گروه كرد.
نكته جالب هم اينكه amy lee در يكي از مصاحبه هاش گفته بود كه اين آهنگ باعث شده كه يك نفر از خودكشي كردن منصرف بشه
ويديو اين single بينهايت عالي ساخته شده و در كشور روماني و در ژانويه 2003 درست شده
براي download اين ويديو و همچنين پشت صحنه اون ميتونين به سايت http://www.evanescence.com مراجعه كنين .
نكته جالب در مورد ساخت اين ويديو اينه كه amy بايد واقعا از يك ديوار صاف بالا ميرفته كه البته اون هم اين كار رو ميكنه!
ويديو بعدي اونها going under بود كه در آلمان و همچنين LA ساخته شد ويديو موفق بعدي my immortal بود كه در بخش قديمي شهر بارسلون اسپانيا ساخته شد و ويديو آخرشون هم every body’s fool بود كه در LA ساخته شد. هر چند من معتقدم هر 11 تا آهنگ fallen توانايي single شدن رو داشتن
در مورد جوايزي كه evanescence دريافت كرد بايد يك توضيح مقدماتي بدم:
همونطور كه ميدونيد در امريكا جشنواره هاي زيادي در مورد موسيقي بر گزار ميشه و يكي دو تا نيست مثل : AMA american music awards – VMA video music awards – teen choices awards – much music awards – billboard – grammy – WMA world music awards و خيليهاي ديگه ولي بايد بهتون بگم اسكار موسيقي و پر ارزش ترين جوايز در دنياي موسيقي grammy هستش كه جايزش به شكل يك شيپور طلاييه بعد از اون هم VMA كه مال mtv هستش
evanescence تقريبا در تمامي فستيوالهاي بالا nominee (كانديدا) شده بود. در grammy هم تو 5 بخش كانديدا بودن كه 2 تاشو بردن best new artist – best hard rock performan
[تصوير: evanescence_amy_lee.jpg]

[تصوير: Evanescence_003.jpg]
چرا ؟!
واقعا چرا ؟!

چرا میگی ترانه های این گروه خوبه ؟! در حالی که یک گروه کاملا mainstream هست و کاملا تجاری و 50 % فروشش به خاطر چهره و صدای lee هست و بقیش هم موزیک پرطرفدار new metal و کلیپ هاش که مرتب از همه کانال ها پخش می شه !
در حالی که هیچ کس به آهنگ های burzum گوش نداده ! هیچ کس آهنگ war رو نشنیده که در عین سادگی تن آدم رو می لرزونه !

درسته ، ترانه های lee شاید در نگاه اول چیز جالبی باشه ولی فقط به خاطر اینه که اعتراضه ! همین ! اون هم به خاطر اینکه با این سبک از موزیک اگه همین قدر حالت اعتراض هم نداشته باشه باید بره بوق بزنه !

اما روند اشعار در موسیقی گروه بزرگی مثل burzum (که البته به هیچ وجه این ها رو با هم مقایسه نمی کنم ، چون کاملا متفاوت هستند) یه چیز دیگست . سال های ساله که این مرد داره مبارزه می کنه نه اعتراض ! یعنی به چیزی که سروده کاملا اعتقاد داره و به خاطرش مبارزه می کنه .

راستی راجع به new metal :

من همه ی گروه های متالی که بعد از دهه 90 بوحود اومدن رو نو متال میدونم ! چون متال موزیک اوایل دهه 90 خاموش شد .Banghead
(۷-اسفند-۸۷ ۰۳:۲۱ عصر)NIMA نوشته : [ -> ]چرا ؟!
واقعا چرا ؟!

چرا میگی ترانه های این گروه خوبه ؟! در حالی که یک گروه کاملا mainstream هست و کاملا تجاری و 50 % فروشش به خاطر چهره و صدای lee هست و بقیش هم موزیک پرطرفدار new metal و کلیپ هاش که مرتب از همه کانال ها پخش می شه !
در حالی که هیچ کس به آهنگ های burzum گوش نداده ! هیچ کس آهنگ war رو نشنیده که در عین سادگی تن آدم رو می لرزونه !

درسته ، ترانه های lee شاید در نگاه اول چیز جالبی باشه ولی فقط به خاطر اینه که اعتراضه ! همین ! اون هم به خاطر اینکه با این سبک از موزیک اگه همین قدر حالت اعتراض هم نداشته باشه باید بره بوق بزنه !

اما روند اشعار در موسیقی گروه بزرگی مثل burzum (که البته به هیچ وجه این ها رو با هم مقایسه نمی کنم ، چون کاملا متفاوت هستند) یه چیز دیگست . سال های ساله که این مرد داره مبارزه می کنه نه اعتراض ! یعنی به چیزی که سروده کاملا اعتقاد داره و به خاطرش مبارزه می کنه .

راستی راجع به new metal :

من همه ی گروه های متالی که بعد از دهه 90 بوحود اومدن رو نو متال میدونم ! چون متال موزیک اوایل دهه 90 خاموش شد .Banghead

Ltbit
من یه کم سرم خلوت شه میرم سراغ دهه70 FunnyFunnyFunny
بيو گرافی فردی مرکوری

فردی مرکوری ، از محبوبترین و شاخص ترین
هنرمندان موسیقی سبک راک و هارد راک بود
که با قدرت آوازخوانی کم نظیر و توانایی
های منحصربفرد در اداره صحنه، اجراهای
نمایشی و پرزرق و برق زنده و ویدیویی،
توانست نام خود را بعنوان یکی از شناخته
شده ترین چهره های موسیقی قرن گذشته به
ثبت برساند. او آهنگساز، شاعر و خواننده
ای افسانه ای بود که هرگز کسی نتوانست پس
از او، سبک موسیقی اش را کپی یا دنبال
کند .

در 5 سپتامبر1946 با نام فرخ بلسارا، در
زنگبار، تانزانیا از والدینی ایرانی
متولد شد. در سن 8 سالگی به مدرسه شبانه
روزی سنت پیتر در نزدیکی بمبئی فرستاده
شد و در طی سالهای 1963- 1955 در آنجا با آداب
و رسوم انگلیسی به تحصیل پرداخت و در
همین دوران دوستانش نام فردی را برایش
انتخاب کردند.

علاقه فراوان فردی به هنر، بخصوص موسیقی
موجب شد تا مدیر مدرسه از والدینش بخواهد
تا در کلاسهای موسیقی مدرسه نیز شرکت
کند. فردی کلاسهای پیانو را با جدیت و
علاقه فراوان دنبال میکرد و در سال 1958 با
دوستانش گروه موسیقی راک به نام The Hectics
را تشکیل داد.

John Deacon, Brian May, Roger Taylor
Freddie Mercury در سال 1963 به دنبال اغتشاشات
محلی و سیاسی در زنگبار، فردی و خانواده
اش به انگلستان مهاجرت کردند. در آنجا
فردی به کالج ایلینگ رفت و در همین دوران
با تیم استافل Tim Staffel نوازنده بیس آشنا
شد که عضو گروه محلی کوچک Smiles بود. فردی
به زودی به تماشاگر ثابت تمرینات این
گروه مبدل شد و دوستی محکمی با سایر
اعضای گروه پیدا کرد، یعنی برایان می Brian
May گیتاریست و راجر تیلور Roger Taylor نوازنده
درام.

با تشویق دوستان تازه اش، فردی به نواختن
و گاهی خواندن در گروههای موسیقی چون Ibex,
Wreckage و... پرداخت. اما این فعالیت مختصر
برای او ارضا کننده نبود در نتیجه در سال
1970 زمانی که استافل گروه Smiles را ترک کرد
به جای او به گروه پیوست.

آنها وجوه جذاب و تاثیرات راک سنگین جیمی
هندریکس Jimi Hendrix و لد زپلین Led Zeppelin،
هارمونیهای آوازی گروه بیتلزThe Beatles،
پوشش و آرایش مدرن دیوید بووی David Bowie و
تی-رکس T-Rex را در یک قالب مشترک ریختند و
نتیجه تولد گروه افسانه ای کویین بود. از
آنجاییکه فردی برای این گروه آینده
درخشانی پیش بینی میکرد نام خود را نیز
به رسما" به نامی چشمگیر تغییر داد و فردی
مرکوری، وارد صحنه موسیقی راک شد.

از نوشته های طرفداران بر دیوار های منزل
کویین

پس از آزمودن عده ای از نوازندگان بیس ،
جان دیکن (John Deacon) به گروه پیوست. ورود او
درست مصادف با ضبط اولین آلبوم گروه به
نام Queen در سال 1973بود. این آلبوم و تک
ترانه ای که مرکوری قبل از پخش آن اجرا
کرده بود "I can hear music" موفقیت چندانی کسب
نکردند. در یکی از اولین برنامهای زنده،
پایه میکروفن فردی شکست و او برنامه را
به همان شکل ادامه داد. این پایه شکسته
میکروفن بعدها به یکی از علایم مشخص
اجراهای او تبدیل شد. این اتفاق و چند نو
آوری در اجراهای زنده از جمله لباسهای پر
زرق و برق طراح معروف زاندرا رودس (Zandra
Rhodes) و ... فردی مرکوری را در مرکز توجه
قرار داد و او بزودی مبدل به شاخص ترین
فرد در دنیای موسیقی راک شد.

گروه کویین به تدریج ، با اجراهای خیره
کننده و آلبومهای پرفروشی چون Queen 2 و Sheer
Heart Attack هواداران و علاقمندان فراوانی در
عرصه جهانی یافته بود اما موفقیت عظیم
آنها با ترانه "Bohemian Rhapsody" نوشته مرکوری
از آلبوم A Night At The Opera به دست آمد. موفقیتی
که با آلبومهای پر سرو صدای بعدی از جمله
A day at race-1976 , News of the world-1977 , Jazz-1978 و 1979-Live
Killers تحکیم شد. در این سالها مرکوری ترانه
سرایی آثاری چون: Killer Queen,Somebody to Love, We Are the
Champions, Don't Stop Me Now, و Crazy Little Thing Called Love را
نیز بر عهده داشت.

او در اواخر دهه هفتاد هنگامی که جزو
خوانندگان پیشگام راک بود، با وجود عکس
العملهای وحشت زده طرفدارانش، ظاهر خود
را به کلی تغییر داد، موهایش را کوتاه
کرد، سبیل گذاشت و لباسهای تمام چرم
پوشید. ترانه ها، مجموعه ویدیو کلیپ ها،
تورها و کنسرتهای گروه کویین همچنان به
صورت مجموعه و تکی، remix و.... همچنان به
بازار عرضه میشود و هواداران فراوان
دارد.

از نوشته های طرفداران بر دیوارهای منزل
کویین او در 24 نوامبر 1991 درگذشت و انبوه
طرفداران خود را در غم و ماتم قرار داد.
التون جان از جمله کسانی بود که در مراسم
تشیع جنازه وی بسیار گریست، از اقصی نقاط
جهان برای مزار او گل ارسال شد و معروف
است که حدود 4000 مترمربع گل بر سر مزار او
جمع شده بود. بنا به درخواست خودش تابوت
او را در یکی از کوره های مخصوص در شهر
لندن سوزاندن ، برخی می گویند خاکستر آن
به زنگبار فرستاده شده، برخی میگویند در
یکی از موزه های لندن هست و برخی هم می
گویند دست مری آخرین دوست او می
باشد. پس از مرگ او دیوار های خانه اش
بصورت معبدی برای طرفداران درآمد و در
یکی از شهر های سویس که استودیوی اصلی او
قرار داشت بنای یادبودی برای این
خواننده بزرگ راک - رو به دریا - تهیه شد
[تصوير: freddie_mercury_1.jpg]

[تصوير: freddie-mercury2.jpg]
queen یکی از بهترین های Art Rock هست Give flowers
بعد از مرگ فردی ، برایان می با بقیه اعضای گروه سعی در ادامه راه کویین داشتند ، که با اینکه آثار خوبی هم ارایه دادند اما به نظر من هیچ وقت نتونستد کویین سابق رو به روی صحنه بیارن Flower
اطلاعاتت راجع به اوانزسنس یه کم قدیمیهFunny بن مودی الآن 6 ساله که از گروه جدا شدهWw جان حدود یک سال پیش از گروه اخراج شد و راکی هم به عنوان اعتراض استعفا داد. جان توی my space اش نوشت که صبح از خواب پاشده و یکدفعه ایمی بهش زنگ زده و گفته تو اخراجی! همین! نه توضیحی و نه هیچی. راکی هم نوشته بود که حیف که قراردادها مجبورم میکنن چیزی نگم وگرنه براتون همه چیز رو میگفتم. البته پستهاشون رو در عرض چند ساعت دیلیت کردن. (فکر کنم رکودز کمپانی شون مجبورشون کرده بود) ولی طرفدارهاشون در عرض همون چند ساعت نوشته هاشون رو کپی کردن و بعداً همه جا پخش کردن. میگفتن ایمی به خاطر این جان و راکی رو اخراج کرده که اون دو تا داشتن بیرون از گروه با گروههای دیگه کار میکردند. (که واقعیت داره. داشتن گروه خودشون رو راه مینداختن. اسم گروه جدیدشون هم Machina هست.) حتی یه سری جمع شدن و یه گروه ضد ایمی لی راه انداختن.Ww

ایمی لی تا مدتها هیچ حرفی در این نزد، اما این اواخر -یکی دو هفته پیش فکر کنم- بالاخره توی یکی از مصاحبه هاش گفت که وقتی جان و راکی اومدن توی گروه، اون و بن تمام آهنگهای fallen رو نوشته بودن و با رکورد کمپانی هم قراردادشون رو گرفته بودند. جان و راکی فقط خوشحال بودند که بخشی از یک چیز خیلی مهم باشن.

سبکشون رو تا به حال چند دفعه گفتن که ما goth نیستیم و فقط برای اینکه لباسهای ایمی gothic است دلیل نمیشه سبک موزیکشون goth metal باشه. اصلاً به نظر من metal نیستن و بیشتر توی التر راک دسته بندی میشن. اولایی که اومده بودن یه دفعه جزو Christian Rock گذاشته بودنشون (و کلی هم بالا مالاهای جدول بودن) که اعتراض کردن و گفتن از این دسته بندی برشون دارن. بعداً هم توی یکی از مصاحبه هاشون گفتن اونا داشتن چیزی رو ادعا میکردن که مال اونها نبود.

ایمی و شان خیلی وقت پیش از هم جدا شدندFunny در واقع ایمی یک ساله که ازدواج کرده. شوهرش یکی از آدمهای پشت صحنه است که یادم نیست چی کار میکرد اون پشتWwLtbit ماساژ میدادتشون یا یه همچین چیزاییLtbitFunny حالا عکسش رو براتون میذارم.

از فعالیت های جدیدشون یکی از soundtrack های فیلم nightmare before christmas رو بازسازی کردند که البته وقتی پخش شد، خواننده اش اوانزسنس نبود... ایمی لی بود. وقتی با ایمی مصاحبه کردند گفت که هنوز برنامه ی خاصی توی سرش نداره برای اینکه میخواد کارش رو با گروه ادامه بده یا تنهایی یا اینکه اصلاً به جای آلبوم بیرون دادن شروع کنه به کار کردن روی آهنگهای فیلمها.

اینم آهنگه:
http://www.youtube.com/watch?v=b5_ks-dhCtU

دو تا آهنگ دیگه از این گروه که اکثر طرفدارهاشون هم در موردشون نمیدونن یکی آهنگ The Last Song I'm Wasting on You هست که برای آلبوم The Open Door ضبط شده بود ولی پخش نشد.

http://www.youtube.com/watch?v=4YkU8CKt3rU

یکی هم آهنگ You هست که قبل از Fallen ضبط شده بود و طبق گفته های ایمی و بن، ایمی برای "فامیل و دوستهاش" خونده بود و قرار نبود هیچوقت پخش بشه اما یکی از کسانی که توی استودیو ضبطشون کار میکرده دزیده و پخش کرده. اما اگر به متن موزیک گوش کنین کاملاً مشخصه که ایمی آهنگ رو برای بن نوشته، نه فامیل و دوستهاLtbit
http://www.youtube.com/watch?v=0LWF4rf68fI

نیما، با حرفت که میگی گروهشون تجاریه صد در صد موافقم. اما من و اکثر آدمها وقتی به آهنگ گوش میدیم بیشتر دنبال یکی هستیم که سرگرممون کنه (حالا یکی با آهنگهای دوستت دارم، قربونت بشم سرگرم میشه... یکی هم با آهنگهای اوانزسنس) اینکه یکی آهنگ رو به عنوان ابزار مبارزه استفاده کنه خیلی خوبه ولی نباید انتظار معروف شدن هم داشته باشه.
اینم عکس شوهرش

[تصوير: a9wo03.jpg]

یکی از کاملترین آرشیو های عکسشون هم سایت طرفدارهای ایتالیایی هاشونه.
http://lnx.evanescencewebsite.com/TheOpenDoor/index.php
صفحات: 1 2
آدرس اصلي