۱۳-شهريور-۸۸, ۰۲:۴۹ عصر
۲۸-بهمن-۸۸, ۰۳:۵۳ عصر
كاش سام ميدانست ميتواند با وردي خاص به خودش رتبه دهد و غصهي مدالهايش را نخورد 

اگر ياد بگيرد نامش را سوپرسام خواهم گذاشت حتي اگر همشهري بيجه نباشد.

۳۰-بهمن-۸۸, ۱۱:۳۲ صبح
(۲۸-بهمن-۸۸ ۰۳:۵۳ عصر)zaagato نوشته : [ -> ]كاش سام ميدانست ميتواند با وردي خاص به خودش رتبه دهد و غصهي مدالهايش را نخوردنیازی به عنوان شما نیست .
کسر سه امتیاز را کافی نمیدانی , خودت را می خوری که چرا نمیتوانی امتیازات بیشتری از من کم
کنی .گویا انجام این وظیفه را از دوستانت خواسته ای , زیر بار نرفته اند و بهت گفته اند :
برو کشک ات را بساب !
دلم نمی خواست که چنین روزهائی را ببینی . خودت خواستی و :
خود کرده را تدبیر نیست !
یادته چندی پیش که اعلام کردی چون از سوی سام , ستاره دار شده ای , گزاره را ترک می کنی و
فکر کردی با رفتنت از گزاره , عزای عمومی اعلام میشود , هیچ واکنشی نشان داده نشد ,
سام بود که دستت را گرفت و برت گردانید . زبانت را کوتاه می کنم . درستت می کنم .
معلومت می کنم که چه کسی از طایفه بیجه و فیوج است !!!
۳۰-بهمن-۸۸, ۰۱:۴۷ عصر
(۳۰-بهمن-۸۸ ۱۱:۳۲ صبح)سام نوشته : [ -> ]نیازی به عنوان شما نیست .
کسر سه امتیاز را کافی نمیدانی , خودت را می خوری که چرا نمیتوانی امتیازات بیشتری از من کم
کنی .گویا انجام این وظیفه را از دوستانت خواسته ای , زیر بار نرفته اند و بهت گفته اند :
برو کشک ات را بساب !
دلم نمی خواست که چنین روزهائی را ببینی . خودت خواستی و :
خود کرده را تدبیر نیست !
یادته چندی پیش که اعلام کردی چون از سوی سام , ستاره دار شده ای , گزاره را ترک می کنی و
فکر کردی با رفتنت از گزاره , عزای عمومی اعلام میشود , هیچ واکنشی نشان داده نشد ,
سام بود که دستت را گرفت و برت گردانید . زبانت را کوتاه می کنم . درستت می کنم .
معلومت می کنم که چه کسی از طایفه بیجه و فیوج است !!!
حضرت لا ابالي. بپر برو شتر سواريتو بكن شايد موقع هن و هن صداي قهقههي اينو و آن رو نشنوي كه به كله پا نشستنت ميخندند.
۳۰-بهمن-۸۸, ۰۷:۵۸ عصر
(۲۸-بهمن-۸۸ ۰۳:۵۳ عصر)zaagato نوشته : [ -> ]كاش سام ميدانست ميتواند با وردي خاص به خودش رتبه دهد و غصهي مدالهايش را نخوردقابل توجه اورفه و دهاتی
میدانید بیجه که بود ؟
قاتلی بود که پسر بچه های 9 - 10 ساله را با فریب از جلوی خانه هایشان می ربود , به انها تجاوز
میکرد و بعد سرشان را با سنگ متلاشی میکرد .
همین شخص ( زاگاتا ) چند روز پیش در کوله بار از من میخواهد که کاری با هم نداشته باشیم .
نباید چهره واقعی اش را نشان دهم ؟ ساکت بنشینم ؟
اگر جناب اورفه , شما این طور دوست میدارید , ساکت می شوم .
باو اجازه بدهید تا به فحاشی هایش ادامه دهد و من نیز ساکت میشوم و حرفی نمی زنم .
۳-اسفند-۸۸, ۱۲:۱۹ عصر
امید اینجا میشه تاپیک منحرف کرد ؟
۳-اسفند-۸۸, ۱۱:۳۶ عصر
اه دلم لك زده بود برا يه دعواي حسابي حيف كه اين دوره زمونه هيشكي ... بگذريم
۳-اسفند-۸۸, ۱۱:۳۷ عصر
(۳-اسفند-۸۸ ۱۲:۱۹ عصر)موذي نوشته : [ -> ]امید اینجا میشه تاپیک منحرف کرد ؟
اینجا رو باید می ذاشتم منحرف ستان ... تو اینجا هر کاری خواستی بکن، منحرف کن، پست ِ خارج بزن و ...

(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۳۶ عصر)Roshangar نوشته : [ -> ]اه دلم لك زده بود برا يه دعواي حسابي حيف كه اين دوره زمونه هيشكي ... بگذريم

ای بابا، آقا بیا من خودم یک پای دعوا

۳-اسفند-۸۸, ۱۱:۴۰ عصر
(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۳۶ عصر)Roshangar نوشته : [ -> ]اه دلم لك زده بود برا يه دعواي حسابي حيف كه اين دوره زمونه هيشكي ... بگذريمبيا دعوا كنيم خوب، غصه نداره كه

۳-اسفند-۸۸, ۱۱:۴۴ عصر
خودم كه تو اين دوره زمونه .... بگذريم . ميخوام چندتاي ديگر دعوا كنند من يكم بخندم روحم شاد بشه . حالا اميد و دهاتي ميخوان دعوا كنند من حاضرم بخندم 

۳-اسفند-۸۸, ۱۱:۴۸ عصر
چقدر تو يه روز ميخواي بخندي تو؟

۳-اسفند-۸۸, ۱۱:۵۰ عصر
من تا وقتي روحم شاد بشه نشده كه هنوز . نگاه تو رو خدا بعد به محمود بيچاره از خدا بي خبر ميگن ديكتاتور 

۳-اسفند-۸۸, ۱۱:۵۳ عصر
باور كن ديگه مشكل از روحته
ميخواي يه تاپيك بزنم تو آشنايي كه ملت بيان روح تور رو مورد عنايت قرار بدن عمو جان؟

ميخواي يه تاپيك بزنم تو آشنايي كه ملت بيان روح تور رو مورد عنايت قرار بدن عمو جان؟

۳-اسفند-۸۸, ۱۱:۵۶ عصر
(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۴۴ عصر)Roshangar نوشته : [ -> ]خودم كه تو اين دوره زمونه .... بگذريم . ميخوام چندتاي ديگر دعوا كنند من يكم بخندم روحم شاد بشه . حالا اميد و دهاتي ميخوان دعوا كنند من حاضرم بخندم
امیر زیاد داری از .... استفاده می کنی ها ... فحش داری می دی؟!
مگه آدمهای اینجا گلادیاتورن آخر 
۴-اسفند-۸۸, ۱۲:۴۶ صبح
امير بهمون ثابت مي كنه هستن، ببين كي گفتم حالا

۴-اسفند-۸۸, ۱۲:۵۶ صبح
(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۵۳ عصر)dehaty نوشته : [ -> ]باور كن ديگه مشكل از روحتهميخواي يه تاپيك بزنم تو آشنايي كه ملت بيان روح تور رو مورد عنايت قرار بدن عمو جان؟
روحم كه مشكل داره ولي همين مونده فقط بچه هاي اينجا مورد عنايت قرار بدن

۴-اسفند-۸۸, ۰۱:۰۰ صبح
(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۵۶ عصر)Orphée نوشته : [ -> ]امیر زیاد داری از .... استفاده می کنی ها ... فحش داری می دی؟!مگه آدمهای اینجا گلادیاتورن آخر
ميدوني و ميدونن كه من بي تربيت نيستم هر چي باشم
تو خودت چرا استفاده كردي؟ هان ؟ خجالت نميكشي ؟ حداقل تو گزاره شخصيت داشته باش دهنت رو براي فحش باز نكن واقعا كه

يعني ميگي از ادم هاي اينجا اين يك كار هم بر نمياد ؟

۴-اسفند-۸۸, ۰۲:۴۷ عصر
آقا یه پایه دعوا هم برا ما جور کنید . بدجوری پاچه خونم پایین اومده 

۵-اسفند-۸۸, ۰۹:۵۳ صبح
(۴-اسفند-۸۸ ۰۲:۴۷ عصر)موذي نوشته : [ -> ]آقا یه پایه دعوا هم برا ما جور کنید . بدجوری پاچه خونم پایین اومده
مي خواي من پاچه تو بگيرم
سر اون قضيه سربازي اجباري و مواردي از اين قبيل
۵-اسفند-۸۸, ۱۰:۱۶ صبح
(۴-اسفند-۸۸ ۱۲:۵۶ صبح)Roshangar نوشته : [ -> ]روحم كه مشكل داره ولي همين مونده فقط بچه هاي اينجا مورد عنايت قرار بدنآها يعني بيرون از اينحا به اندازهي كافي مورد عنايت قرار ميگيره؟