گزاره

نسخه‌ي كامل: "آزادستان"
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
اینجا یک جایی است شاید همچون کافه تالارهای دیگر. حرف های خودمانی تر و یا پیکهای که ربطی به باقی تاپیک های تالار آزاد ندارند را در اینجا پی می گیریم.

Drink
كاش سام ميدانست ميتواند با وردي خاص به خودش رتبه دهد و غصه‌ي مدالهايش را نخورد sadxx

اگر ياد بگيرد نامش را سوپرسام خواهم گذاشت حتي اگر همشهري بيجه نباشد. smileGrinyes
(۲۸-بهمن-۸۸ ۰۳:۵۳ عصر)zaagato نوشته : [ -> ]كاش سام ميدانست ميتواند با وردي خاص به خودش رتبه دهد و غصه‌ي مدالهايش را نخورد sadxx

اگر ياد بگيرد نامش را سوپرسام خواهم گذاشت حتي اگر همشهري بيجه نباشد. smileGrinyes
نیازی به عنوان شما نیست .
کسر سه امتیاز را کافی نمیدانی , خودت را می خوری که چرا نمیتوانی امتیازات بیشتری از من کم
کنی .گویا انجام این وظیفه را از دوستانت خواسته ای , زیر بار نرفته اند و بهت گفته اند :
برو کشک ات را بساب !
دلم نمی خواست که چنین روزهائی را ببینی . خودت خواستی و :
خود کرده را تدبیر نیست !
یادته چندی پیش که اعلام کردی چون از سوی سام , ستاره دار شده ای , گزاره را ترک می کنی و
فکر کردی با رفتنت از گزاره , عزای عمومی اعلام میشود , هیچ واکنشی نشان داده نشد ,
سام بود که دستت را گرفت و برت گردانید . زبانت را کوتاه می کنم . درستت می کنم .
معلومت می کنم که چه کسی از طایفه بیجه و فیوج است !!!
(۳۰-بهمن-۸۸ ۱۱:۳۲ صبح)سام نوشته : [ -> ]نیازی به عنوان شما نیست .
کسر سه امتیاز را کافی نمیدانی , خودت را می خوری که چرا نمیتوانی امتیازات بیشتری از من کم
کنی .گویا انجام این وظیفه را از دوستانت خواسته ای , زیر بار نرفته اند و بهت گفته اند :
برو کشک ات را بساب !
دلم نمی خواست که چنین روزهائی را ببینی . خودت خواستی و :
خود کرده را تدبیر نیست !
یادته چندی پیش که اعلام کردی چون از سوی سام , ستاره دار شده ای , گزاره را ترک می کنی و
فکر کردی با رفتنت از گزاره , عزای عمومی اعلام میشود , هیچ واکنشی نشان داده نشد ,
سام بود که دستت را گرفت و برت گردانید . زبانت را کوتاه می کنم . درستت می کنم .
معلومت می کنم که چه کسی از طایفه بیجه و فیوج است !!!

حضرت لا ابالي. بپر برو شتر سواريتو بكن شايد موقع هن و هن صداي قهقهه‌ي اينو و آن رو نشنوي كه به كله پا نشستنت ميخندند.
(۲۸-بهمن-۸۸ ۰۳:۵۳ عصر)zaagato نوشته : [ -> ]كاش سام ميدانست ميتواند با وردي خاص به خودش رتبه دهد و غصه‌ي مدالهايش را نخورد sadxx

قابل توجه اورفه و دهاتی
میدانید بیجه که بود ؟
قاتلی بود که پسر بچه های 9 - 10 ساله را با فریب از جلوی خانه هایشان می ربود , به انها تجاوز
میکرد و بعد سرشان را با سنگ متلاشی میکرد .
همین شخص ( زاگاتا ) چند روز پیش در کوله بار از من میخواهد که کاری با هم نداشته باشیم .
نباید چهره واقعی اش را نشان دهم ؟ ساکت بنشینم ؟
اگر جناب اورفه , شما این طور دوست میدارید , ساکت می شوم .
باو اجازه بدهید تا به فحاشی هایش ادامه دهد و من نیز ساکت میشوم و حرفی نمی زنم .
امید اینجا میشه تاپیک منحرف کرد ؟
اه دلم لك زده بود برا يه دعواي حسابي حيف كه اين دوره زمونه هيشكي ... بگذريم
(۳-اسفند-۸۸ ۱۲:۱۹ عصر)موذي نوشته : [ -> ]امید اینجا میشه تاپیک منحرف کرد ؟

اینجا رو باید می ذاشتم منحرف ستان ... تو اینجا هر کاری خواستی بکن، منحرف کن، پست ِ خارج بزن و ... Wow2

(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۳۶ عصر)Roshangar نوشته : [ -> ]اه دلم لك زده بود برا يه دعواي حسابي حيف كه اين دوره زمونه هيشكي ... بگذريم

Wow2

ای بابا، آقا بیا من خودم یک پای دعوا Grinyes
(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۳۶ عصر)Roshangar نوشته : [ -> ]اه دلم لك زده بود برا يه دعواي حسابي حيف كه اين دوره زمونه هيشكي ... بگذريم
بيا دعوا كنيم خوب، غصه نداره كهWow2
خودم كه تو اين دوره زمونه .... بگذريم . ميخوام چندتاي ديگر دعوا كنند من يكم بخندم روحم شاد بشه . حالا اميد و دهاتي ميخوان دعوا كنند من حاضرم بخندم Funny
چقدر تو يه روز مي‌خواي بخندي تو؟PaddleFunny
من تا وقتي روحم شاد بشه نشده كه هنوز . نگاه تو رو خدا بعد به محمود بيچاره از خدا بي خبر ميگن ديكتاتور sleepy
باور كن ديگه مشكل از روحتهWw مي‌خواي يه تاپيك بزنم تو آشنايي كه ملت بيان روح تور رو مورد عنايت قرار بدن عمو جان؟LtbitEvlgtn
(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۴۴ عصر)Roshangar نوشته : [ -> ]خودم كه تو اين دوره زمونه .... بگذريم . ميخوام چندتاي ديگر دعوا كنند من يكم بخندم روحم شاد بشه . حالا اميد و دهاتي ميخوان دعوا كنند من حاضرم بخندم Funny

امیر زیاد داری از .... استفاده می کنی ها ... فحش داری می دی؟! Grinyes مگه آدمهای اینجا گلادیاتورن آخر Banghead
امير بهمون ثابت مي‌ كنه هستن، ببين كي گفتم حالاGrinyes
(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۵۳ عصر)dehaty نوشته : [ -> ]باور كن ديگه مشكل از روحتهWw مي‌خواي يه تاپيك بزنم تو آشنايي كه ملت بيان روح تور رو مورد عنايت قرار بدن عمو جان؟LtbitEvlgtn

روحم كه مشكل داره ولي همين مونده فقط بچه هاي اينجا مورد عنايت قرار بدن Banghead
(۳-اسفند-۸۸ ۱۱:۵۶ عصر)Orphée نوشته : [ -> ]امیر زیاد داری از .... استفاده می کنی ها ... فحش داری می دی؟! Grinyes مگه آدمهای اینجا گلادیاتورن آخر Banghead

ميدوني و ميدونن كه من بي تربيت نيستم هر چي باشم Rooleye
تو خودت چرا استفاده كردي؟ هان ؟ خجالت نميكشي ؟ حداقل تو گزاره شخصيت داشته باش دهنت رو براي فحش باز نكن واقعا كه Banghead

يعني ميگي از ادم هاي اينجا اين يك كار هم بر نمياد ؟ sleepy
آقا یه پایه دعوا هم برا ما جور کنید . بدجوری پاچه خونم پایین اومده Funny
(۴-اسفند-۸۸ ۰۲:۴۷ عصر)موذي نوشته : [ -> ]آقا یه پایه دعوا هم برا ما جور کنید . بدجوری پاچه خونم پایین اومده Funny

مي خواي من پاچه تو بگيرمEvlgtn سر اون قضيه سربازي اجباري و مواردي از اين قبيلEvlgtn
(۴-اسفند-۸۸ ۱۲:۵۶ صبح)Roshangar نوشته : [ -> ]روحم كه مشكل داره ولي همين مونده فقط بچه هاي اينجا مورد عنايت قرار بدن Banghead
آها يعني بيرون از اينحا به اندازه‌ي كافي مورد عنايت قرار مي‌گيره؟ConfuseLtbit
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس اصلي