گزاره

نسخه‌ي كامل: تکنیک های عکاسی در شب
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
[تصوير: 161c689.jpg]

در این جستار همان طور که از اسمش پیداست قصد بر معرفی تکنیک های عکاسی در شب است
از اونجایی که من از عکاسی دیجیتال اطلاعی ندارم فقط درباره تکنیک هایی که از دوربین های مکانیکی بر میاد می تونم بگم بنابراین برای اینکه این جستار کامل بشه نیاز به همکاری بقیه دوستان هست
امیدوارم امید و رزای عزیز (و دیگر دوستان اگر در این زمینه فعال هستند) هم همکاری کنند

Flower
از اونجایی که فعلا جای خاصی نیست که خبر ها رو اعلام کنیم من این خبر رو همین جا اعلام می کنم:

چهارمين کارگاه ملي نجوم اماتوري ايران با موضوع عکاسي پيشرفته ۲۹ و ۳۰ تير برگزار مي شود

شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران روزهای 29 و 30 تیر چهارمین کارگاه ملی نجوم اماتوری ایران را با موضوع عکاسی پیشرفته از عمق آسمان برگزار خواهد کرد.در این کارگاه جمعی از بهترین عکاسان نجومی کشور به همراه اشتفان زایپ ، عکاس سرشناس نجومی اروپا تکنیکهای جدید در عکاسی از عمق آسمان و پردازش تصویر را برای حاضران مرور خواهند کرد. این برنامه روزهای 29 و 30 تیر در دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد و در شب 29 تیر حاضران به همراه مدرسان دوره ، در شب رصدی به مرور عملی روشهای عکاسی خواهند پرداخت.

مخاطب اصلی این کارگاه دو روزه افرادی هستند که تجربه اولیه در عکاسی نجومی را پشت سر گذاشته باشند و همچنین ابزارهای رصدی و عکاسی در اختیار داشته باشند.
موضوعات اصلی این کارگاه عبارتند از :
- عکاسی از اعماق آسمان با تلسکوپ
- شناخت تلسکوپهای مناسب برای عکاسی و کار با تلسکوپ
- عکاسی به روش قلمدوش
- عکاسی از ماه و سیارات
- شناخت دوربینها و سی سی دی های مناسب
- پردازش تصاویر نجومی

ثبت نام این کارگاه که دبیری آن بر عهده اسدالله قمری نژاد و بابک امین تفرشی است از طریق پایگاه ASIAC امکان پذیر است و آخرین فرصت برای آن 20 تیر خواهد بود و برگزیدگان روز 22 تیر معرفی خواهند شد.
هزینه ثبت نام در این کارگاه برای اعضا شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران 30 هزار تومان و برای افراد غیر عضو 35 هزار تومان است.

http://nojum.ir/news/articles/178/
[تصوير: 161ci6f.jpg]

[تصوير: 161cm6b.jpg]

[تصوير: 161cq3a.jpg]

[تصوير: 161dbt1.jpg]

عکس ها توسط دو عکاس طبیعت "بابک تفرشی" و "اشین زاکاریان" گرفته شده
برگرفته از :
http://www.dreamview.net/dv/new/index.asp

به زودی درباره نحوه گرفتن این عکس ها و همچنین انواع دیگه از عکاسی در شب رو همراه با قرار دادن نمونه های مختلف توضیح خواهم داد
آدرس اصلي