بازهم نوستالژی گفتمان...!
دوستان حتمآ تاپیک "چیستان هنری" رو به خاطر دارند , طرح کردن چیستان هایی در حیطه هنر بهانه تبادل معلومات و افزودن بر دانسته های پیشینمان بود. امید عزیز, پژوهنده گرامی و بانو پرنیان (که جایشان در این تالارها خالیست) از جمله کسانی بودند که همیشه با اندوخته های ارزشمند شان حضور پر رنگی در این جستار داشتند و همیشه به حضور ایشان دلگرم بودیم.
zaagato نوشته :بهتر است ابتدائآ با توجه به تفاوت هایی که در اداره " گزاره " و " گفتمان " وجود دارد, مثلآ نبود سیستم امتیاز دهی بر اساس تعداد پست ها و... دوستان در مورد نحوه پیشبرد جستار " چیستان هنری " نظر بدهند.
توضیح مختصری برای کسانی که برای نخستین بار از این تالار بازدید می کنند یا عضو گفتمان نبودند:
سوالاتی مختلف (و البته نه کاملآ تخصصی) در مورد موضوعات مختلف هنری از طرف یکی از دوستان مطرح و محدوده زمانی خاصی هم برای پاسخگویی در نظر گرفته میشد. همچنین از طرف اسپانسور های جستار(
) که معمولآ امید بود!, , و نیز از طرف طراح سوال امتیازی به عنوان جایزه برای کس یا کسانی که پاسخ صحیح را بیان میکرد (ند) در نظر گرفته میشد....
هادی جان ، جُستار « چیستان هنری » در گفتمان بدون شک یکی از آموزنده ترین جُستارها بود . بی نهایت از تو ممنونم که دوباره یاد آن روزها را زنده کردی و در حقیقت بستری فراهم آوردی برای محک خوردن جدی توانایی های دوستان در عرصه ی اطلاعات عمومی و تخصصی هنر .
به نظرم به عنوان جایزه می توان از طریق اهدای جوایز مجازی عمل کرد ، این روزها هم که حسابی بازار خرید و فروش مجازی رونق گرفته است .
پیشنهاد من برگزاری 10 دوره مسابقات چیستان هنری است ، پس از پایان 10 دور به نفرات اول تا سوم جوایز ارزنده ای که بی ارتباط با هنر هم نباشد تقدیم خواهد شد .
گزینه های زیر در نظر من هستند :
1 - سری کتابهای هنری .
2 - مجموعه آثار نقاشی .
3 - آرشیو فیلم یا موسیقی .
تا دیدگاه سایر دوستان چه باشد .

zaagato نوشته :سپاسگذارم از لطفت
حقیقتآ جوایز پیشنهادی تو هیجان انگیز و البته بسیار سخاوتمندانه اند( راستشو بگو با ایرانول قرارداد نبستی
)
پیشنهاد 10 دوره مسابقات هم پیشنهاد بسیار خوبی است.ولی بجای 10 دور با 7دور چطورید؟(هفتگانه هنر)
برای رونق گرفتن جستار دیگر دوستان هم نظرات خود را بیان کنند.

هادی جان ،
شاید چون فضای هنر را می دانستم ( به جز 3 - 4 نفر چندان بازدید کننده ای اینجا ندارد ) آن پیشنهاد را دادم .
اما از شوخی بگذریم به نظرم فردی که در هفت دور ( با پیشنهادت موافقم ) بتواند از پس پرسشهای دشوار دوستان بر آید ، بی شک شایسته ی چنین جوایزی است . هر چند به نظر می رسد باید تنی چند از دوستان هنری خارج از دنیای نت را به فاروم آوریم تا بتوانیم با همراهی دوستان شیفته ی هنر مسابقه را پیگیری کنیم .

من یه سری جستجو کرده بودم ولی نتیجه ی کاملی دستم نیومد. با این موضوع هم از قبل هیچ گونه آشنایی نداشتم. ولی حالا همون چیزهایی که فهمیدم رو می گم که علاقه ام رو به این تاپیک اعلام کنم!
طرح اسلیمی به صورت شاخه و برگ های پر پیچ و خم است که معمولا در فرش ها استفاده می شود. سابقه اش هم به دوران ساسانی برمی گردد. نوع معروف اسلیمی دهن اژدری ست که در آن هر شاخه به دو شاخه منشعب می شود و پیچ و تاب می خورند و دوباره جوانه میزند. اسلیم هم به معنای جوانه است. اسلیمی انواع مختلف دارد که اسلیمی ماری هم یکی از آنهاست.
خلاصه ی چیزهایی که از اسلیمی یاد گرفتم اینها بودند و متاسفانه در باره ی اسلیمی از نوع ماری به مطلب خاصی بر نخوردم. در باره ی مکتب نگارگری اون هم چیزی نمی دونم.
چون می دونم جوابم ناقص است و مسابقه هم گسترده نیست! با اجازه جوابم رو همین جا می ذارم.
پ.ن : آقا جایزم که محفوظه ؟

سجاد جان ، امید را در این جُستار زنده کردی .
اما هادی عزیز ، شاید بد نباشد سوالها را گسترده تر مطرح کنیم و با تبلیغ در سایر تالارهای گزاره ، شرکت کنندگان بیشتری را برای مسابقه گرد هم آوریم .

اقا ما هم تو مسابقه هستیم ها. به نظر من جایزه فیلم بدیم. نفری 2 تا فیلم هنری و کمیاب
قبوله؟؟!!!! حالا یه 2 تا سوال طرح کنین
اين تاپيك ادامه پيدا كنه خوب مي شه

استارتر را باید در راه آورد.

حالا طراح سوال ها کیه؟
orphee جان که در همه بحث ها پیش قدمه فکر کنم بهتره شروع کنی
ببینم سوالها طرح نشد؟ کی طرح می کنه؟ آزاده یا شخص خاصی میگه؟
در فيلم Batman Begins نتي كه براي ورود به Batcave با پيانو نواخته ميشه (زده ميشه،اجرا ميشه...) چيست؟
فرصت پاسخگويي 48 ساعت.
جايزه با پدر معنوي جستار،جناب اورفه
(۱۳-بهمن-۸۸ ۰۹:۵۵ عصر)Orphée نوشته : [ -> ]استارتر را باید در راه آورد.
همچنان كه در اينجا هم واضح است،استارتر علاقهي غريبي به پست پاك كردن داره. پس بهتره زين پس

خودت در راه آيي.
(۲۰-بهمن-۸۸ ۱۱:۵۶ عصر)samanbayat نوشته : [ -> ]ببینم سوالها طرح نشد؟ کی طرح می کنه؟ آزاده یا شخص خاصی میگه؟
كي رو ميخواي ببيني؟ چرا ميخواي ببيني؟

نبود؟
(قبل اينكه كسي بخواد ديد بزنه)
اوکی برادر، امتیازها با ما، سوالها با شما.

(۲۲-بهمن-۸۸ ۰۷:۳۱ عصر)zaagato نوشته : [ -> ]نبود؟
(قبل اينكه كسي بخواد ديد بزنه)
آقا دمت گرم هنگ کردیم این چی بود پرسیدی

(۲۴-بهمن-۸۸ ۰۱:۳۳ عصر)samanbayat نوشته : [ -> ]آقا دمت گرم هنگ کردیم این چی بود پرسیدی
خب چيستان هنري بود ديگه!
تا جاييكه يادم هست در 2 صحنه از فيلم براي ورود به غار از عمارت وين، يك بار توسط بروس وين و يك بار هم توسط آلفرد دينگ دانگي(!) به پيانو وارد ميشه. ما هم پرسيديم اين دانگ دانگ چيه

... با توجه به اساتيد عظامي كه در اين دور و اطراف هستند و لب دوختهاند

48 ساعت مهلت زيادي هم بود.
كمي راهنمايي: پيانو كوك نبود. ( احتمالا در فضاي فيلم،نشانهاي از اينكه مدتهاست استفاده نشده)
(۲۲-بهمن-۸۸ ۱۰:۲۴ عصر)Orphée نوشته : [ -> ]
اوکی برادر، امتیازها با ما، سوالها با شما. 
خسته نباشيد

آقا ما موسیقی سرمون نمیشه ....
قطعه The Lair نیست ؟

(۲۴-بهمن-۸۸ ۰۳:۳۷ عصر)آذرباد نوشته : [ -> ]آقا ما موسیقی سرمون نمیشه ....
قطعه The Lair نیست ؟

"The Lair"
پ.ن: تو آخرش به طرز مشکوکی در رختخواب ایست قلبی خواهی نمود.

(۲۴-بهمن-۸۸ ۰۷:۴۴ عصر)Ratso نوشته : [ -> ]
"The Lair"

پ.ن: تو آخرش به طرز مشکوکی در رختخواب ایست قلبی خواهی نمود. 
عقلمان تا به اينجايش ميرسيد جناب.
بي ربطيش محل سوال بود.
اگر وكالت ديگراني را برعهده داريد پاسخ اينرا هم بدهيد.