اساتید اگه موسیقی های ایرج بسطامی رو هم دارین بزارین برای دانلود.
با تشکر.
امیر گرامی درود
هدف خاصی داشتید که غیر از "نغمه ها و ترانه ها" این تاپیک را آفریدید؟
امیر جان بعضی از موسیقیهای اروپاییت لینکشون خرابه گویا. نمیشه دانلود کرد.
trip boy نوشته :امیر جان بعضی از موسیقیهای اروپاییت لینکشون خرابه گویا. نمیشه دانلود کرد.
بله، حق با شماست. الان چندتایی رو که امتحان کردم، مشکل داشتند. در اولین فرصت، خرابها رو ترمیم و باقی را هم به esnips منتقل خواهم کرد تا مشکل حل شود. خلاصه یعنی باید دوباره همه رو آپلود کنم. لعنت به این 4shared !
در ضمن امیر و باقی دوستان سعی کنند که فایلها رو جایی آپلود کنن که قابلیت Resume داشته باشه.
برای ما دیال آپیها خوبه.
(۲۶-شهريور-۸۷ ۱۲:۰۶ عصر)Amir نوشته : [ -> ]بابا دست رو دلمون نذار!
بابا تنتون سلامت
دوباره میسازمت تاپیک!
راستی عجب شعاری از خودمان در کردیم.
ایمی گرامی
اینو بعنوان شعار گزاره برای سه ماه آینده در سردر فاروم نصب بفرمایید:
دوباره میسازمت فاروم
صباي عزيز من هم فكر كنم بتونم كمكي بكنم، من پهناي باند خوبي دارم، بيشتر آهنگ هايي را هم كه گذاشته ايد دارم، فقط به من بگوييد كجا را براي آپلود مناسب تر مي بينيد تا من شروع به كار كنم، نمي دونم آيا imei مي تونه در پيشنهاد يه سايت خوب براي آپلود فايل ها كمك كنه يا نه؟ من البته فكر نمي كنم هاست رايگاني باشه كه امكان resume بده ولي به هر حال منتظر پيشنهادات براي انتخاب يك سايت خوب كه اين بار فايل هامون براي هميشه اونجا بمونه هستم.
میکادوی گرامی
با سپاس از لطفتون
اگر مطالب ارسالی شماره 6 به بعد تاپیک "نسخه جدید گزاره" رو مطالعه بفرمایید چند تا سایت آپلود خوب پیشنهاد کرده. من با drop کار کردم و مشکلی نداشت. فایل ها رو تا یک سال نگه می داره.
با اینکار دوستان و علی الخصوص امیرخان رو بسیار خوشحال خواهید کرد.
خوب دوستان من آپلود را شروع می کنم و همین پست را سعی می کنم مدام ویرایش کنم.
فعلا با توجه به نظر دوستان در drop این کار رو شروع می کنم و سعی می کنم با فایل هایی شروع کنم که خاصیت آرشیوی تری دارند!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
تصنیف مرا عاشق - خواننده : شهرام ناظری - آهنگساز: پرویز مشکاتیان - شعر غزل: ه.ا. سایه - تکنوازان : پرویز مشکاتیان - علی اکبر شکارچی
لینک
دانلود - لینک عکس
جلد نوار
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شب نورد ( شب است و چهره میهن سیاهه) - آواز: محمد رضا شجریان - سازنده و تکنواز : محمد رضا لطفی - شعر: اصلان اصلانیان
لینک
دانلود - لینک عکس
جلد نوار
موسم گل - آواز : هنگامه اخوان - ساز : محمد رضا لطفی
لینک
دانلود
چنگ و عود - ساز و آواز : محمد رضا لطفی
لینک دانلود
من هم BOX را پیشنهاد می کنم. فایلهایی که در آن آپلود کردم را بیش از یکسال است که نگه داشته. امکانات دیگری هم مثل پیوند زدن دو اکانت با یکدیگر امکان افزایش فضای آپلود را می دهم. تنها ضعفش این است که فایلها با حجم بیشتر از 10 مگابایت را نمی دانم در آن آپلود کرد. که این مشکل هم با تکه کردن فایل (برای نمونه با winrar) حل می شود