|
نغمهها ، ترانهها و خاطرهها ( 2 )
|
|
۲۴-شهريور-۸۷, ۰۳:۱۴ صبح
(آخرين ويرايش ارسال در: ۲۴-شهريور-۸۷ ۰۶:۴۱ صبح توسط moosa.)
شماره : #186
|
|||
|
|||
RE: نغمه ها ، ترانه ها و خاطره ها
(۲۳-شهريور-۸۷ ۱۲:۱۱ عصر)Naakas نوشته : پ.نخیلی ساده، این آلبوم در ایران منتشر نشده است! آنچه در ایران اجازه ی انتشار یافته ،«راز نو» است، با گروه هم آوایان! قطعات آلبوم «ساز نو» با اندکی دگرگونی در «راز نو» منتشر شده است. به استثنای تصنیف »جانم جانم» که جای خود را به «فلک» داده است! با اینکه خیلی قول می دهم ولی به بدقولی پرآوازه ام، اجرای راز نویی این مثنوی خوانی را برای مقایسه خدمتتان آپلود خواهم کرد! بسیار زیباست! و به نگر من به علت تنوع سازها و حنجره ها(!) دلنشین تر از اجرای تک صدایی است.![]() ![]() (البته دریغ از ساز توانای آقای علیزاده که در سازنو هم آوای آواز نارسای افسانه رسایی شده است!) (۲۳-شهريور-۸۷ ۱۲:۱۱ عصر)Naakas نوشته : فکر می کنم اگر کاست به تماشای آبهای سپید را اینروزها آپلود کنیم همه را سیراب کند. (چه علاقه مندان به موسیقی ایرانی و چه ترکی و چه علاقه مندان به علیزاده)به جز تصنیف ساری گلین، بقیه ی کارها یا ارمنی است یا ایرانی! شاهکاری که نامزد جایزه ی گرمی نیز شده است! من پیشنهاد آپلود ساری گلین را می دهم! ![]() !!! |
|||
|
|
جستجو
ليست کاربران
تقويم
راهنما
بازی ها
موضوعات مشترك شده

آنچه در ایران اجازه ی انتشار یافته ،«راز نو» است، با گروه هم آوایان! قطعات آلبوم «ساز نو» با اندکی دگرگونی در «راز نو» منتشر شده است. به استثنای تصنیف »جانم جانم» که جای خود را به «فلک» داده است! با اینکه خیلی قول می دهم ولی به بدقولی پرآوازه ام،
اجرای راز نویی این مثنوی خوانی را برای مقایسه خدمتتان آپلود خواهم کرد! بسیار زیباست! و به نگر من به علت تنوع سازها و حنجره ها(!) دلنشین تر از اجرای تک صدایی است.